• RSS
  • Wersja tekstowa

Państwowa Inspekcja Pracy

02.06.2021

Szkolenie online dla przedsiębiorców zajmujących się przetwórstwem mięsa.

Państwowa Inspekcja Pracy realizuje program prewencyjny „Bezpieczeństwo i higiena pracy w zakładach zajmujących się obróbką mięsa”. Jego celem jest ograniczanie zagrożeń wypadkowych i zawodowych, charakterystycznych dla przetwórstwa mięsnego. W związku z tym, zapraszamy pracodawców branży mięsnej i pokrewnych do udziału w bezpłatnym szkoleniu online w dniu 9.06.2021 r. o godz. 11:00. Podczas spotkania prowadzonego przez inspektora pracy omówione zostaną aktualne zagadnienia z zakresu prawa pracy oraz przepisy bezpieczeństwa i higieny pracy. Do uczestnictwa w szkoleniu potrzebny jest jedynie dostęp do Internetu.

Potwierdzenia udziału w szkoleniu do dnia 8.06.2021 r. można zgłaszać  drogą mailową na adres: promocja@szczecin.pip.gov.pl lub pod nr tel. 91 431 19 67;                 784 046 296. Po potwierdzeniu udziału w szkoleniu zainteresowani otrzymają  link do szkolenia.


GIP Przejdź do GIP Porady prawne